Newsletter -10% na kupovinu
0
Vaša košarica je prazna
Trebate pomoć pri kupovini?

O nama

Concordia namještaj posluje na hrvatskom tržištu već preko 20 godina. Za to smo vrijeme imali zadovoljstvo surađivati s brojnim zadovoljnim kupcima i suradnicima u Hrvatskoj i inozemstvu. Pomno biramo najkvalitetnije i najpouzdanije dobavljače većinski s njemačkog tržišta kako bismo Vam osigurali najbolju kvalitetu namještaja i usluge. Ponosni smo na naše dugogodišnje iskustvo u prodaji namještaja, te stečeno znanje. Trenutno imamo 3 salona namještaja, i to na sljedećim lokacijama: 

Salon Sesvete
Ljudevita Posavskog 5
10 360 Sesvete

Radno vrijeme
Ponedjeljak – petak: 09:00-19:00 sati
Subota: 09:00 – 16:00 sati
Nedjelja, blagdani i praznici: ne radimo

Kontakt telefon
01/2058-797

Kontakt mail
info@concordia.hr

Salon Jankomir
Family fun & home Mall
Ul. Velimira Škorpika 11
10 000 Zagreb

Radno vrijeme
Ponedjeljak – subota: 10:00-20:00 sati
Nedjelja, blagdani i praznici: 10:00 – 16:00 sati

Kontakt telefon
01/6474-212

Kontakt mail
info@concordia.hr

Salon Kutina
Poslovna Zona 1
44 320 Kutina

Radno vrijeme
Ponedjeljak – petak: 11:00-18:00 sati
Subota: 09:00 – 14:00 sati
Nedjelja, blagdani i praznici: ne radimo

Kontakt telefon
044/410-685

Kako bismo bili u korak s tehnologijom i razvojem trgovine, odlučili smo se posvetiti i izradi kvalitetnog web shopa, te smo ujedinili mlade tehnološke snage i naše postojeće iskustvo i znanje kako bismo osigurali našim kupcima najbolje iskustvo u online kupnji namještaja. Naš je cilj postati vodeća online trgovina namještaja u Hrvatskoj. Vodimo se najboljim praksama dosada pokazanim u online trgovinama, te konstantno radimo na poboljšanju kvalitete i unaprijeđenju naše usluge. 


Vrijednosti

Mi smo tim - volimo ono što radimo i uživamo u međusobnom društvu. Atmosfera nam je opuštena i često možete čuti smijeh u našem uredu, ali svatko je od nas vrlo ozbiljan i profesionalan po pitanju svojih odgovornosti i obaveza. Uvijek smo voljni pomoći jedni drugima i našim klijentima. 

Povjerenje i transparentnost - Imamo povjerenje u naše kolege i u naše klijente. Iskreni smo, otvoreni i uvijek nastojimo biti maksimalno transparentni u svim našim postupcima i ponašanju prema kolegama i prema klijentima. 

Briga o zaposlenicima i briga o klijentima su nam na prvom mjestu. Radimo na tome da stvorimo mirno i sigurno okruženje s ljudima koji vole svoj posao.  Zadovoljni zaposlenik = zadovoljni klijent = uspješan tim. Trudimo se omogućiti svojim klijentima najugodnije i najjednostavnije iskustvo u kupnji namještaja.