Newsletter -10% na kupovinu
0
Vaša košarica je prazna
Trebate pomoć pri kupovini?

Opći uvjeti i uvjeti prodaje

1. Opći uvjeti i uvjeti prodaje

1.1. Navedeni opći uvjeti i uvjeti prodaje reguliraju korištenje web shopa: www.concordia.hr, a iza kojeg stoji tvrtka: HOME Collection d.o.o., I. Retkovec 16 A, 
10 000 Zagreb, OIB: 64937588789


1.2. HOME Collection d.o.o., Zagreb (dalje u tekstu: Concordia) pruža interaktivnu online uslugu putem Internet stranica na domeni www.concordia.hr. Usluga se sastoji od pružanja informacijskih usluga i upravljanja sadržajem. Pod pojmom „Internetske stranice“ u ovim uvjetima korištenja podrazumijevaju se sve internetske stranice koje se nalaze unutar domene www.concordia.hr. Ovi uvjeti korištenja propisuju uvjete i pravila koji se odnose na korištenje internetskih stranica od strane krajnjih korisnika. 


1.3. Korištenjem i pristupom ovim Internetskim stranicama krajnji korisnici izjavljuju da su pročitali i razumjeli uvjete korištenja, da su s istim upoznati i u cijelosti suglasni s ovdje iznesenim uvjetima i pravilima te pristaju na korištenje internetskih stranica u skladu s njima.


1.4. Krajnji korisnik je osobno odgovoran za zaštitu povjerljivosti zaporki, na mjestima gdje one kao takve postoje. 


1.5. Krajnji korisnik je upoznat s činjenicom povremenih prekida, nedostupnosti i/ili isključenja usluga (rutinsko održavanje i sl.), događaja više sile te Concordia ne odgovara za bilo kakav gubitak podataka do kojeg može doći za vrijeme prijenosa informacija na internetu. Krajnji korisnik se slaže i prihvaća da zbog navedenih razloga pristup internetskim stranicama može biti u prekidu, privremeno nedostupan ili isključen. 


1.6. Informacije na ovoj web stranici mogu sadržavati tehničke netočnosti ili tipografske pogreške. Concordia ne izjavljuje niti jamči, izričito niti prešutno, da je sadržaj internetske stranice i/ili povezanih stranica potpun ili ažuriran; da će internetska stranica i/ili povezane stranice uvijek biti dostupne i raspoložive, te da neće prouzročiti štetu korisnicima, registriranim korisnicima ili trećim osobama. 


1.7. Svaki korisnik i registrirani korisnik izričito prihvaća korištenje ove internetske stranice na svoju vlastitu odgovornost te snosi isključivo sve eventualne troškove vezane uz održavanje ili popravak računalne opreme. Bilo kakvo jamstvo dano na ovim stranicama odnosi se isključivo na proizvode ili usluge koje pruža Concordia. Concordia pridržava pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ili ukinuti internet stranicu, uključujući, ali bez ograničenja, sadržaj, vrijeme dostupnosti, kao i opremu potrebnu za pristup ili korištenje stranica. 


1.8. Concordia je ovlašten prestati objavljivati bilo koji dio/vrstu informacija te promijeniti ili ukinuti bilo koji način prijenosa podataka, može promijeniti brzine prijenosa podataka, kao i bilo koje njihove druge karakteristike. Informacije mogu biti promijenjene bez prethodne obavijesti. Concordia može također u bilo koje vrijeme napraviti poboljšanja i/ili promjene na proizvodima i/ili programima opisanim u ovim informacijama, bez prethodne obavijesti. Ukoliko korisnik ne prihvaća uvjete korištenja, obvezan je suzdržati se od uporabe i korištenja internetskih stranica. Concordia pridržava pravo revidirati uvjete korištenja u bilo kojem trenutku kao i ukinuti pristup internetskim stranicama bez prethodne obavijesti.


2. Uvjeti online ugovora

2.1. U nastavku teksta, kupcem se smatra svaka osoba koja je preko našeg web shopa, facebooka, maila ili putem poziva naručila proizvod iz naše ponude. 


2.2. Online narudžbom kupac u potpunosti pristaje na cijene i sve uvjete korištenja navedene na stranici. Sve cijene i informacije navedene na stranici su podložne su promjenama. Zadržavamo pravo u bilo kojem trenutku iste izmijeniti. 


2.3. Narudžba poslana preko naše web stranice smatra se ponudom sve do trenutka zaključivanja ugovora (izvršena dostave i izvršene, autorizirane uplate). 


2.4. Zadržavamo pravo otkazati svaku narudžbu ili izmijeniti cijenu proizvoda u bilo kojem trenutku. Zbog nemogućnosti kontrole 0-24 akutualizacije softwera ne možemo utjecatit na evenutalne pogreške. U slučaju promjene cijene, kupac nije dužan platiti novu cijenu, te ima pravo otkazati narudžbu. Kupac također ima pravo odustati od narudžbe u bilo kojem trenutku bez navođenja razloga.


2.5. Sve cijene predstavljaju maloprodajne cijene i izražene su u kunama (HRK) te uključuju PDV i vrijede za sve načine plaćanja u trenutku obavljanja kupnje. Navedene maloprodajne cijene vrijede isključivo za kupnju proizvoda putem Internet trgovine i mogu se razlikovati od maloprodajnih cijena u izložbeno-prodajnim salonima. Maloprodajne cijene vrijede u slučaju plaćanja dolje navedenim načinima i pod dolje navedenim uvjetima.

3. Pravila o privatnosti i zaštita podataka

3.1. Zadržavamo pravo s vremenom mijenjati uvjete korištenja. Iz tog razloga, preporučamo da prije svake narudžbe ponovno pročitate uvjete korištenja te moguće izmjene. 


3.2. Potvrdom općih uvjeta garantirate nam točnost i istinitost svih podataka koje ste nam dostavili. Vaša je odgovornost da nas pravovremeno obavijestite o eventualnoj promjeni bilo kojeg od danih podataka. 


3.3. Podaci koje prikupljamo od kupaca isključivo su podaci koji su nam nužni za izvršenje usluge, a uključuju: osnovne podatke za kontakt (Ime, prezime, adresu za dostavu, kontakt broj, e-mail adresu); podatke vezane uz korištenje www.concordia.hr stranice, podatke vezane uz korištenje Concordia web shopa, te ostale podatke koji su nam nužni za korištenje naše usluge. 


3.4. Prikupljene podatke nećemo dijeliti s trećim stranama, osim u slučaju da je riječ o vanjskoj dostavnoj službi ili drugom poslovnom partneru, a o čemu će kupac biti obaviješten. 


4. Proizvodi

4.1. Usprkos našem trudu da sve slike na stranici što realističnije prikazuju svaki proizvod, ovisno o kvaliteti monitora, osvjetljenju i ostalim detaljima koji utječu na kvalitetu i boju prikazane slike, nismo u mogućnosti garantirati da će boja proizvoda na stranici biti identična boji isporučenih proizvoda. Slike na stranici služe samo u ilustrativne svrhe, pa je moguće da će se proizvodi u stvarnosti malo razlikovati od proizvoda na slici. 


4.2. Trudimo se svakodnevno nadopuniti informacije na stranici, te što točnije i vjernije opisati sve proizvode, međutim uvijek postoji mogućnost tehničke greške ili pogreške uzrokovane ljudskim faktorom, stoga zadržavamo pravo pogreške u bilo kojoj informaciji navedenoj na stranici. 


4.3. Namještaj u kutijama može imati male dijelove, te dijelove zapakirane u foliju koji nisu primjereni za djecu. Strogo preporučamo da djeca na budu pristuna prilikom sastavljanja namještaja iz sigurnosnih razloga. 


4.4. Postoji mogućnost da proizvod koji je naručen i plaćen nije moguće isporučiti u izvanrednim okolnostima. U tom slučaju kupca ćemo pravovremeno kontaktirati i obavijestiti o otkazivanju narudžbe, te povratu uplaćenih sredstava. 


5. Intelektualno vlasništvo

5.1. Ove Internetske stranice sadrže materijale zaštićene autorskim pravom, žigom, dizajnom te druge informacije koje su pokrivene drugim pravima fizičkih ili pravnih osoba, uključujući, ali bez ograničenja na, tekstove, software, fotografije, video materijale, grafiku, glazbu, zvuk, kao i cijeli sadržaj internetskih stranica, a u skladu s propisima Republike Hrvatske.